skip to Main Content

Ammatillinen kuntoutus

Työeläkekuntoutus on tarkoitettu sinulle, jos sairaus tai vamma rajoittaa työllistymistä ja eteenpäin pääsyä elämässä. Edessä saattaa olla jopa eläköityminen sairauden tai vamman takia. Kuntoutus auttaa pysymään työelämässä terveyden haasteista huolimatta. Kuntoutus auttaa löytämään terveydentilalle paremmin soveltuvia tehtäviä tai helpottaa paluuta omaan työhön pitkän sairausloman jälkeen. Vaikka sairaus estäisi nykyisessä työssä jatkamisen, usein löytyy muita työtehtäviä, joihin työkykyä riittää. Vaihtoehtoina voi olla omalla työpaikalla töiden uudelleenjärjestely, työkokeilu uudella alalla, työhönvalmennus, oppisopimuskoulutus tai ammatillinen uudelleenkoulutus. Myös yrittäjyys voi olla vaihtoehto uuden suunnan löytymiseksi.

Jos tarvitset ammatillista kuntoutusta, täytä kuntoutushakemus omalle eläkevakuutusyhtiöllesi. Kuntoutushakemusta varten tarvitaan liitteeksi lääkärin B-lausunto. Voit hakea ammatillista kuntoutusta myös Kelan kautta.

Ota yhteyttä

Haluan, että olette minuun yhteydessä:
SähköpostillaPuhelimella

* Pakollinen kenttä.

cimsonkuntoutus_etusivu_lento_900x600

”Minut otettiin vastaan sellaisena kuin olen, kannustettiin jatkamaan kun tuli vaikeita päiviä eikä olisi millään jaksanut tai huvittanut jatkaa. Annettiin tilaa haaveille.”

Back To Top