skip to Main Content

Työkyvyn arviointipalvelu

Työkyvyn arviointipalveluihin kuuluu erikoislääkärin asiantuntija-arvio (Yleislääketieteen erikoislääkäri, kuntoutuksen erityispätevyys) sekä Neuropsykologin asiantuntija-arvio.

Tavoitteena on TE-toimiston asiakkaan työ- ja toimintakyvyn selvittäminen. Saat tietoa työ- ja toimintakyvystäsi, mikä helpottaa urasuunnitelmien tekemistä tai selkeyttää edellytyksiä opiskella uuteen ammattiin. Tietoa hyödynnetään TE-toimiston palveluprosessin suunnittelussa sekä silloin, kun arvioidaan työkykyä ja työllistymismahdollisuuksia sekä työhallinnon muun palvelun tarvetta.

Työkyvyn arviointi syventää TE-toimistossa jo suunniteltua palveluprosessia. Palvelua voidaan käyttää tukenasi esimerkiksi seuraavissa palvelukokonaisuuksissa:

  • soveltuvuuden arviointi urasuunnittelun osana
  • työllistymistä edistävien palvelujen suunnittelu
  • työolosuhteiden järjestelytuen käyttö
  • koulutuspalvelun sisällön suunnittelu
  • työkokeilun aikana

Palvelussa sinulle tehdään alkukartoitus ja tapaat lääkärin tai neuropsykologin. Palvelusta tehdään loppuraportti, jossa on arvio asiakkaan työ- ja toimintakyvystä. Lääkärin on mahdollista konsultoida myös muita asiantuntijalääkäreitä. Verkostoomme kuuluu eri alojen erikoislääkäreitä.

Ota yhteyttä

Haluan, että olette minuun yhteydessä:
SähköpostillaPuhelimella

* Pakollinen kenttä.

cimsonkuntoutus_etusivu_lento_900x600

”Tukea antava ilmapiiri ja asiantuntemusta. Kaikki kartoitukset osuivat nappiin.”

Back To Top